Arrangementer

Lørdagsopera – Operaeventyr med trio

Dette er et unikt musikktilbud som baserer seg på kjente og kjære arier fra berømte operaer.

Lørdagsopera – Tenormatiné

Dette er en Tenormatiné du ikke vil gå glipp av! Du får oppleve duoen Ørjan Hinna og Espen Solsbak som skal synge seg gjennom flere kjente arier og sanger innen tenorrepertoaret.

An evening with KIKI DEVILLE!

Kiki Deville inviterer sine beste venner i Norge til et forrykende show på Gamle Raadhus Scene. Her blir det stor glamourfaktor, høye toner, humoristiske innslag og skikkelig party. Baren er åpen hele kvelden.

Lørdagsopera – Begjær og besvær

Operalitteraturen er full av romantikk, forviklinger, svik og tragedier og det er også denne konserten. Det blir et variert program med duetter og arier av blant andre Mozart, Bizet, Offenbach, Strauss og Verdi.

Lørdagsopera – Puccini med venner

Dagfinn Andersen og Janne Berglund synger musikk fra de store operakomponistene, og på repertoaret står de vakreste ariene fra blant andre Verdi, Puccini og Wagner.

Lørdgsopera – Dramatic Divas

Highlights fra de vakre og spektakulære italienske operaer som La Gioconda, Adriana Lecouvreur og Aida.

Lørdagsopera – We are women

Tuberkulose, drap og kjærlighetssorg har i århundrer tatt livet av kvinneskikkelsene i operaen. Den tid er over. I dag retter vi oppmerksomheten mot tre sterke kvinner som, tross dårlige odds, håper på å komme seirende ut av denne konserten.