Arrangementer

Familiekonsert – Stjerneøye

Eventyr av Zacharias Topelius (1818-98).
Musikk av Henning Kraggerud.

Women’s International Party – Festkonsert

Women's International Party (WIP) er en tverrfaglig kulturfest som presenterer musikk, litteratur, yoga og hvor fokus er kvinnelige utøvere og komponister.

Women’s International Party – Barneopera

Jakten på Nordlyset er en eventyrfortelling for barn med fokus på samisk kultur ispedd opera og trommereise.

Lørdagsopera – Confessions

Opplev Händels musikalske reise fra Tyskland via Italia og tilslutt til England; en operakomponist på stadig jakt etter nye uttrykk og arenaer for sine vokale komposisjoner.

Oslo Operafestival – En hyllest til FRIDA KAHLO

Velkommen til en forestilling basert på den sterke livshistorien og de gripende kunstverkene til Frida Kahlo, verdens mest berømte kvinnelige kunstner, under årets Oslo Operafestival.

Oslo Operafestival – En hyllest til FRIDA KAHLO Ekstraforestilling

Velkommen til en forestilling basert på den sterke livshistorien og de gripende kunstverkene til Frida Kahlo, verdens mest berømte kvinnelige kunstner, under årets Oslo Operafestival.

Lørdagsopera – Elskovsdrikken (utdrag)

Velkommen til den sprudlende og stadig like populære komedien Elskovsdrikken av Donizetti.

Lørdagsopera – That’s how women do it!

Operalitteraturen er full av kvinner. Triste, glade, sterke, forføreriske og gale kvinner. Disse kvinnene får dere møte noen av i dag. Musikk av bl.a. Wagner, Gershwin, Bon Jovi og Verdi.

Lørdagsopera – Operaens lys og skygger

Bli med på en reise gjennom operaens verden, fyllt av kontraster. Raske vendinger fra sprudlende kjærlighet til desperation og håpløshet.

Lørdagsopera – Händel this (barokk)

Velkommen til konsert med sprudlende koloraturer og vidunderlig vakker barokkmusikk. Her kommer publikum til å høre arier og duetter fra Händel, Monteverdi, Vivaldi og Telemann. Vel møtt!

Lørdagsopera – Fra barokk til romantikk

Dóra og Olivera har satt sammen et spesielt program med opera-hits som dekker høydepunkter fra barokken til den romantiske perioden, fra Monteverdi til Puccini.

Agder Camerata

5 essensielle ledd; 4 urfremføringer av verk for 3 utøvere; 2 duetter; 1 soloverk

Lørdagsopera – Viva Verdi

Sopran Janne Berglund og tenor Håkon Kornstad synger berømte arier og duetter av Giuseppe Verdi.

Lørdagsopera – fra Wagner til Lehár

I løpet av denne lørdagsoperaen får du servert alt fra høydramatisk opera til operette med glimt i øyet.

Lørdagsopera – Coming home

Camilla og Magnus er endelig tilbake fra det store utland og bosatt i Norge. De fremfører utvalgte klassiske hits og godlåter fra operalitteraturen.

Lørdagsopera – Det italienske skattekammer

På denne Lørdagsoperaen har Ida Katrine og Espen valgt å åpne det italienske skattekammer for å kunne gi dere de vakreste og mest følsomme sangene som det italienske repertoaret har å by på.

Lørdagsopera – Operastjerneskudd

I dag får publikum møte noen svært unge sangere, men de har allerede en hel del erfaring og vi lover en inspirerende lørdag med arier og kanskje noen duetter fra operalitteraturen. Merk dere navnene. Disse kommer vi til å høre mer til!

Lørdagsopera – Lidenskap og forbrytelser

På slutten av 1800-tallet endret fokuset i operaene seg drastisk. I rampelyset var ikke guder, mytologiske skikkelser og konger, men moderne menn og kvinner med problemer av lidenskapelig og emosjonell art.