Arrangementer

Det er foreløpig ingen kommende arrangementer. Sjekk tilbake snart!

Nylige Arrangementer

Lørdagsopera: Opera i Raadhusgården – Tre retters opera!

I dag vil operadamene & fantastiske pianist Christian Grøvlen diske opp til tre retters middag med både lettere og tyngre retter! Velkommen! Det blir sprudlende aperitif fra Mozart mfl. Kanskje blir det en blodig biff fra Verdi og andre smakfulle retter fra Wagner, Bizet, Puccini, Massent, Saint-saens. Vi avslutter med noe søtt. Bon appétit ! "

Sommerkonsert med brødrene Enger Holm

Etter suksessen med sommerkonsert i fjor, setter brødrene Enger Holm opp sin egen sommerkonsert på Musikk& Scenehuset i Oslo også i år.

Lørdagsopera: Opera i Raadhusgården – Tårer, død og latter = opera!

Denne dagen får publikum møte damene som dør og lider mer enn andre damer som dør og lider i operaens verden. Åh, nei så trist, tenker kanskje du, men vi lover også glimt i øyet, selv om det ganske sikkert blir en dødsare eller tre. Noen av operaperlene til Puccini, Wagner, Verdi og Cilea kan du regne med og så håper vi å overtale fantastiske Dorina Komani til å spille litt solo, selv om det er på el-piano.

Konsert med Christiania Mannskor

Christiania mannskor runder av en travel sesong, og inviterer deg til sommerkonsert på Musikk- og scenehuset (Gamle rådhus) i Oslo sentrum, 9. juni klokken 18.00.

Kvindelige Studenters Sangforening: Netter ljose som dagar!

Dagene blir varmere, nettene lysere og sangen enda vakrere. Kvindelige Studenters Sangforening ønsker sommeren velkommen og inviterer til konsert!