Arrangementer

Lørdagsopera – Fra barokk til romantikk

Dóra og Olivera har satt sammen et spesielt program med opera-hits som dekker høydepunkter fra barokken til den romantiske perioden, fra Monteverdi til Puccini.

Agder Camerata

5 essensielle ledd; 4 urfremføringer av verk for 3 utøvere; 2 duetter; 1 soloverk

Lørdagsopera – Viva Verdi

Sopran Ingegjerd Bagøien Moe og tenor Kjetil Støa synger berømte arier og duetter av Giuseppe Verdi.

La Bohème (utdrag)

I vår forkortede versjon av en av verdens mest kjente operaer får vi møte de fire hovedpersonene, Mimi, Rodolfo, Marcello og Musetta. Forholdet mellom disse fire får ekstra oppmerksomhetog publium kan bli bedre kjent med forholdet mellom de fire.

Lørdagsopera – fra Wagner til Lehár

I løpet av denne lørdagsoperaen får du servert alt fra høydramatisk opera til operette med glimt i øyet.

Lørdagsopera – Coming home

Camilla og Magnus er endelig tilbake fra det store utland og bosatt i Norge. De fremfører utvalgte klassiske hits og godlåter fra operalitteraturen.

Lørdagsopera – Det italienske skattekammer

På denne Lørdagsoperaen har Ida Katrine og Espen valgt å åpne det italienske skattekammer for å kunne gi dere de vakreste og mest følsomme sangene som det italienske repertoaret har å by på.

Lørdagsopera – Operastjerneskudd

I dag får publikum møte noen svært unge sangere, men de har allerede en hel del erfaring og vi lover en inspirerende lørdag med arier og kanskje noen duetter fra operalitteraturen. Merk dere navnene. Disse kommer vi til å høre mer til!

Lørdagsopera – Lidenskap og forbrytelser

På slutten av 1800-tallet endret fokuset i operaene seg drastisk. I rampelyset var ikke guder, mytologiske skikkelser og konger, men moderne menn og kvinner med problemer av lidenskapelig og emosjonell art.