Gamle Raadhus Scene

Eyolf Dale og Telemark Kammerorkester kl 20.30

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Eyolf Dale og Telemark Kammerorkester slår seg sammen i en spennende og variert konsert, og presenterer en verdenspremiere: Eyolf Dales «Piano Concerto».
Pianisten og komponisten Eyolf Dale (1985) har de siste 10 årene gjort seg bemerket med Spellemannominerte soloplater og profilerte konsertoppdrag i inn- og utland. Nå er han aktuell med verket «Piano Concerto» bestilt av Telemark Kammerorkester, skrevet for 9 strykere og seg selv som pianosolist.

Telemark Kammerorkester er et profesjonelt strykeensemble som ble etablert i 1992. Orkesteret er prosjektbasert og består av en fast kjerne av musikere som utvides avhengig av prosjektets art. Ensemblet har gitt ut 6 innspillinger, og ble nominert til Spellemannspris i 2018 for innspillingen «Chasing Strings». TKO har hovedfokus på den nye musikken i et bredt perspektiv, men tar også vare på det klassiske repertoaret for strykere.

Covid 19

På grunn av Covid 19 åpner dørene og baren 30 minutter før forestilling. Dette fordi vi ikke har plass til 50 personer i baren på en gang og vi ønsker også å begrense tiden publikum er i huset. Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.

Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95232401

Program
Nils Henrik Asheim – In Short
Ludwig van Beethoven – Strykekvartett op. 95 (i orkesterversjon)
Eyolf Dale solo Klavér
Eyolf Dale – Piano Concerto – solist Eyolf Dale
Kunstnerisk leder – Per Kristian Skalstad
Støttet av:
Norsk Kulturråd
Fond for Lyd og Bilde
Dørene åpner 17:30 NB: få plasser
Tid 20.30 Inngang 300,- /100,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401