Gamle Raadhus Scene

Fortune Trombones på Gamle Raadhus Scene

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Trombonen har gjennom tidene ikke vært det instrumentet som det har blitt skrevet mest originalmusikk for. Dette har medført at trombonister har blitt mestere til å «låne» musikk fra andre instrumenter og som direkte konsekvens av det, er det få sjangere trombonisten ikke føler seg hjemme i. Ensemblet Fortune Trombones består av fire aktive freelancemusikere som alle har sin base i Oslo. Til sammen er det få, om noen, av landets profesjonelle korps og orkester som de ikke har spilt med på ett eller flere tidspunkt.

Som nevnt er trombonister fleksible musikere, om muligens de mest fleksible. Derfor vil du på denne konserten få høre musikk som strekker seg gjennom flere stilarter og over en tidsperiode på over 400 år. Musikken som skal spilles er både originalt for fire tromboner, men også musikk stjålet fra andre instrumenter. Komponister som Bach og Beethoven er representert av store navn fra fortiden men også verk fra kanskje tidens viktigste utøver på instrumentet vårt, Christian Lindberg, vil bli spilt.
Kort sagt, her vil det være musikk for en hver smak!

Fortune Trombones består av:
Håvard Vaage
Simen Rudi Solbakken
Arild Hillestad
Pål Vidar Kragstad

Billetter kan kjøpes i døra:
150,- per pers, gratis for skolekorpsmusikanter.

Tid 13.00 Inngang 150,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401