Gamle Raadhus Scene

FRAM#2 – Andrée, Schumann, Boulanger

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Svenske Elfrida Andrée var Europas første kvinnelige organist, og en aktiv skikkelse i den svenske kvinnebevegelsen. Konserten starter med hennes virtuose og høyromantiske pianotrio i g-moll.
Clara Schumann ble regnet som en av sin tids aller største klavervirtuoser. Vi får høre hennes tre romanser for fiolin og klaver, op.22, dedikert til den legendariske fiolinisten Joseph Joachim, som hun turnerte verden rundt med.
Lili Boulanger ble – tross sitt korte liv – verdens første kvinne til å vinne den gjeve Prix de Rome-konkurransen. I kveld får publikum høre utdrag fra hennes sangsyklus Clairères dans le ciel.
Medvirkende
Christopher Tun Andersen
Hallvard Braaten Steinhovden
Julie Yuqing Ye
Eirik Grøtvedt
Eirik Haug Stømner

Covid-19

Vi ber alle fortsette å bruke antibac når dere ankommer våre lokaler.

Vi må også minne om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.

Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 21.00 Inngang 250,-/200,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401