Gamle Raadhus Scene

Across Chamber Music Series del 1

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Across Chamber Music Series er et samarbeid mellom unge, klassiske musikere i de skandinaviske land. Sammen oppfyller vi vårt felles, brennende ønske om å skape flere konsertarenaer i Skandinavia, hvor vi på tvers av landegrenser får mulighet til å møtes og dele gleden ved at spille kammermusikk sammen. Selvom våre kulturer ligger tett opptil hverandre, er det ingen tvil om at våre erfaringer vil resultere i en høyere enhet i dette samarbeider. Denne fantastiske opplevelsen vil vi gerne dele med publikum.

Vi har i år samlet 9 av Skandinavias ledende unge musikere til et varieret program sammensatt av musikk vi elsker og alltid har ønsket å spille:

Program
Shostakovich – Klaverkvintett i g-mollop. 5
Strauss – Metamorphosen arr. for septett

Medvirkende

  • NOVO Quartet, strykekvartett DK
  • Johannes Sciacco Schantz, fiolinSE
  • Einar Kyvik Bauge, bratsj NO
  • Vilde Alme, cello NO
  • Albert Noven, kontrabass NO
  • Lana Suran, klaver SE

Konsertene avholdes med uunnværlig økonomisk støtte fra Augustinus Fond, William Demant Fond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Oslo Kommune samt Snyk. Også en stor takk til Scandinavian Cello School for å gi oss hus til våre intense øvedager opp til konsertene.

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme. Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 19.00 Inngang 100,-/ 50,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401