Gamle Raadhus Scene

Lassen / Releasekonsert / Gamle Raadhus Scene

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Det er begrenset med plasser denne ene kvelden i Oslo, så her gjelder det å bestille billetter på forhånd.

Dørene åpner k 20.00. Konserten starter kl 21.00.

I september slapp LASSEN albumet «Eventyrer» til stor glede for lyttere og kritikere. Et album Dagsavisen beskrev som «eventyrlig», Klassekampen fulgte opp med «deilig musikk» og Jazznytt med forlokkende: «Det føles kjempedigg å høre på. Nærmest vulgært og «ulovlig» – men svært, svært deilig». Nevnte vi listing på de store internasjonale Spotify-spillelistene og Det Beste-anbefalinger i både Natt&Dag og Universitas? Ikke all norsk jazz havner der!
Jazzen med stor J er tilbake! Og saxofonist Harald Lassen(tidligere kjent fra Pixel, Bugge Wesseltoft NCOJ, No.4) henter hjelp hos sine beste venner på kontinentet når han nå legger verden for sine føtter med sitt nye band LASSEN. Vi snakker den belgiske stjernepianisten Bram De Looze og et norsk rytmekomp man knapt har hørt maken til siden 70-tallet. Tross kort fartstid sammen har bandet rukket å prege den internasjonale jazzscenen med konserter på Ronnie Scott’s i London, Moldejazz, Oslo Jazzfestival og toppkarakter i amerikanske Downbeat Magazine. I april representerte de Norge under JazzAhead i Tyskland. Deres rykende ferske album «Eventyrer» har allerede rukket å bli svært populært og fått strålende anmeldelser. Live er bandet en fargerik enhet proppfull av energi, pasjon og karakter som treffer publikum.
Line up:
Harald Lassen – sax,vok  //  Bram De Looze – piano  //  Stian Andersen – bass //  Tore Flatjord – trommer + gjest Marte Eberson – synth.

 

Tid 20.00 Inngang 230,- / 180,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401