Gamle Raadhus Scene

Digital Lørdagsopera 18. april

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

I dag  kl 15.30 kan du se Lørdagsopera via YouTube

Vi håper du vil være med?

Du kan vippse oss, eller sette inn penger på vår konto slik at vi får betalt artistene.

Vi håper at det ikke tar alt for lang tid før vi kan møtes igjen for vi savner vårt fantastiske publikum. Det er ikke like gøy å synge Lørdagsopera uten dere.

VIPPS: 95232401 (Står på Gjøril Songvoll, men pengene går inn på Opera til folkets konto)
Bankkontonummer: 1208 85 85605 (Kontonummeret var feil i forrige nyhetsbrev).

Medvirkende
Stina Levvel, sopran
Magnus Dorholt Kjeldal, baryton
Christian Grøvlen, klaver

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via denne lenken

Tid 15.30 Inngang 180,-/135,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401