Gamle Raadhus Scene

Mirror Systems på Gamle Raadhus Scene

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Søndag 27.februar inviterer vi til en times konsert med musikk for besetningen saksofon, bratsj og piano.

Musikerne har spilt ulike prosjekter sammen siden 2016 og har hatt en utstrakt konsertvirksomhet i Norge og Sverige.

De er og er stadig på leting etter nytt repertoar, og det er derfor en stor glede å kunne urfremføre bestillingsverket Mirror Systems av Bjørn Bolstad Skjelbred på konserten. Verket består av fem satser, der musikerne spiller sammen i ulike konstellasjoner. Bestillingen ble støttet av Norsk kulturfond. De fremfører også verker av Tigran Mansurian, Emilie Girad Charest, Matthew Peterson, Staffan Lundén-Welden, Roger Zare og Andy Scott.

Medvirkende
Lucy Jessica Riley, saksofon
Karoline Vik Hegge, bratsj
Finn Magnus Fjell Hjelland, klaver

Lucy Jessica Riley
Lucy har sin utdannelse fra Royal College of Music i London, Musikhögskolan i Piteå og Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.
Hun er en aktiv kammermusiker og har jevnlig prosjekter i inn og utland som både solist og ensemblemusiker i ensembler som NorrlandsOperans Symfoniorkester, The Swedish Ensemble, Swedish saxophone quartet Rollin´Phones og Tetris Saxofonkvartett.

DonkeyJam
Duoen DonkeyJam består av Karoline Vik Hegge (bratsj) og Finn Magnus Fjell Hjelland(klaver).
De har spilt sammen siden 2009 og bestiller jevnlig verker av yngre komponister og har samarbeidsprosjekter med internasjonale kunstnere innen samtidsmusikk, visuell kunst og dans. Duoen har også hatt større prosjekter med fokus på norsk musikk med konserter i Hong Kong og Manila. DonkeyJam spiller musikk de synes er gøy og spiller hovedsakelig ny musikk av norske og internasjonale komponister, eksperimenterer med improvisasjon og elektronikk og skriver egen musikk til sine konserter.

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo.

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 14.00 Inngang 220,-/ 170,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401