Gamle Raadhus Scene

MTF Prøverom med Tore Myklebust

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Tore Myklebust deler i denne mesterklassen av sin erfaring som profesjonell utøvende scenekunstner, regissør og produsent innen musikkteater, show og TV produksjoner nasjonalt og internasjonalt.
Fokus: sang til audition/ generell audition teknikk/ presentasjon og gjennomføring.

For: Profesjonelle scenekunstnere

Pianist: Petter Kragstad

ANTALL PLASSER:
Aktive: 9
Observatør: 10

MTF: kr. 350,-
Andre: kr. 550,-
Observatør: Kr. 50,-

Om kursholder:
Tore Sergei Myklebust har jobbet i underholdningsbransjen i en årrekke og har bakgrunn som sanger og musikalartist.

Han har medvirket i forestillinger som I BLANKE MESSINGEN (Chateau Neuf), JESUS CHRIST SUPERSTAR (Fjæreheia Agder Teater), EVITA (Chateau Neuf) og LES MISERABLÈS (Trøndelag Teater), på tv har du kanskje sett ham i BEAT FOR BEAT, SKAL VI DANSE og MELODI GRAND PRIX og han har turnért i Asia med bandet DEAR MOM. Han har også sin egen trio, WINTHER, med artistkollegaer Marit Strømøy og Johannes Winther Farstad.

Han har bl. a. regissert tv-produksjoner som AMANDA, MELODI GRAND PRIX, MARCUS & MARTINUS I SPEKTRUM, GRUNNLOVEN 200 ÅR, KVELDEN FØR KVELDEN, IDRETTSGALLA, VIRTUOS, NORDISK RÅDS PRIS, TV2 ARTISTGALLA og NORSKE TALENTER samt en rekke dinnershows rundt i hele Europa.

Han startet produksjonsselskapet STARWORKS med sin venn og kollega Mattias Carlsson i 2012. Selskapet står også bak de seneste musikalproduksjonene på Chateau Neuf hvor de samproduserer med Taran. (GREASE, FLASHDANCE, TROLLMANNEN FRA OZ og OPTIMIST). De har også produsert GREASE ON TOUR i Stavanger og Trondheim samt sommershow på Klubben i Tønsberg.

Høsten 2020 har Tore sin musikal-regi debut med forestillingen JERSEY BOYS på Chateau Neuf med Norgespremiere 16. september.

Mer informasjon og påmelding: https://www.deltager.no/mtf_proverom_med_tore_myklebust_10032020#init

Tid 10.00 Inngang Diserse priser
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401