Gamle Raadhus Scene

Oslo Griegfestival – Beethovens «Hammerklavier» m.m.

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Program

J. Haydn
Klaversonate nr. 49 i Ess-dur Hob. 49

1. Allegro
2. Adagio et Cantabile
3. Finale: Tempo di Menuet

E. Grieg
Klaverstykker etter egne sanger op. 41

1. Vuggesang
2. Liden Håkon
3. Jeg elsker dig
4. Hun er saa hvid
5. Prinsessen
6. Jeg giver mit digt til våren

Pause

L. V. Beethoven
Klaversonate nr. 29, op. 106 «Hammerklavier»

1. Allegro
2. Assai Vivace
3. Adagio sostenuto
4. Largo – Allegro risoluto

Biografi

Jonas Aune er en klassisk pianist fra Ås holder for øyeblikket på med innspurten i siste semester på utøvende Master i klassisk klaver ved Norges Musikkhøgskole. Fra samme institusjon tok han også sin Bachelor. Helt siden 2010 har Jonas hatt Einar Henning Smebye som lærer i tillegg til Marianna Shirinyan fra 2017. Jonas er en ambisiøs musiker som legger ned mye arbeid i å få fram sitt fulle potensiale som kunstner.

Jonas har avholdt mange konserter i Norge og utenlands, blant annet i Spania, Italia, Østerrike, Nederland og England. I 2016 vant han en audition som hav han mulighet til å fremføre Griegs slåtter op. 72 under Aldebrourgh Music Festival i England. Senere det året mottok han også en spesialpris for sin tolkning av Prokofievs 6. klaversonate under Bolzano International Piano Festival i Italia. I 2017 var Jonas Semifinalist i Nordic Piano Competition og ble tildelt spesialprisen «Best Interpretation of a Virtuoso Etude» Jonas har vært solist med flere norske orkestre, og har fra og med høsten 2018 tatt over jobben som Daglig Leder i Oslo Griegselskap.

Billettpriser

Voksne: 250,-
Student/Honnør: 150,-
Medlem i Oslo Griegselskap: 100,-
Barn under 16 år: Gratis

Det vil være mulig å kjøpe billetter i døra, med enten kort eller kontanter. Men hvis du vil sikre deg billetter til deg og dine, kan du forhåndsbestille billetter gjennom denne linken:
https://scenehus.ticketco.events/no/nb/e/beethovens_hammerklavier_og_annet_snadder

Tid 19.00 Inngang 250,-/150,-/100,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401