Gamle Raadhus Scene

Oslo Quartet Series inviterer

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Det myldrer av unge musikktalenter for tiden, og flere av disse er en del av Oslo Quartet Series talentutviklingsprogram, «Ung kvartettserie». På denne konserten skal publikum få bli kjent med et par av de unge strykekvartettene  når de deler sin musikkglede med oss. Kvartettstunden vil ta en times tid , og innenfor den tidsrammen skal vi klare å fylle både kropp med en kakebit og sjel med vakker musikk og hyggelig samvær.

Fri entré, men du må melde deg på ved å sende en mail til post@osloquartetseries.no

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 14.00 Inngang Fri entré, men påmelding er påkrevd
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401