Gamle Raadhus Scene

Stand up med Rigmor Galtung

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Etter stor jubel på Edderkoppen Scene i Oslo i desember blir det ekstraforestillinger på ærverdige Gamle Raadhus Scene i Oslo mars 2020.

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering, – og spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert – og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand- Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen.
Forestillingen, «Syltynn, topptrent….og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter som Linni Meister, Lilli Bendriss, Erna Solberg, Sylvi Listhaug, Trine Skei Grande, Sophie Elise…. Alle disse menneskene og flere til tar en tur innom forestillingen.

Først og fremst er dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt……og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre!

Bak scenen har Rigmor fått med seg et stjernelag av hjelpere. Blant annet Forfatterne Bak «Nytt på Nytt» på NRK1, på regi Pia Foorebally, film/redigering Mona Moe og musikk Jon Rørmark. Gled dere!

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Tilbakemeldinger

– «Ga av sitt beste» – Tønsberg Blad
– «Får publikum til å bryte ut i latter allerede det første
minuttet på scenen» Budstikka
– «Fikk se et forrykende show», Helgelendingen
– «Et flott og intelligent show. Fra humring til latterbrøl»
Bærum Frivilligsentral
– «Latteren satt løst fra første sekund», Helgelands Blad
– «Fikk se en Stand-Up komiker i storform», H Blad
– «Fantastisk forestilling» Publikum

En liten smakebit: https://www.youtube.com/watch?v=GyDSMJe6TA0

Tid 19.00 Inngang 460,-/370,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401