Gamle Raadhus Scene

Telemark Kammerorkester og Birgitte Stærnes

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Den anerkjente fiolinisten Birgitte Stærnes er solist med TKO i Bjørn Skjelbreds fiolinkonsert «Fading Time». Fiolinkonserten er bestilt av Birgitte Stærnes og ble urframført på Halvorsen Musikkfest 2019 av Stærnes og TKO. Dette blir den andre fremførelsen av verket. På programmet er også Nils Henrik Asheims «In Short», Ottovino Respighis «Antikke Danser» og Edward Elgars «Serenade for Strings». Kunstnerisk, dirigerende og spillende leder: Per Kristian Skalstad.
Birgitte Stærnes har i de siste årene gitt en rekke konserter i Norge, Svalbard, Frankrike, Spania, Danmark og Estland, Kanariøyene og Italia, Tsjekkia og Russland. Våren 2012 ga hun ut CD med verker av Johan Halvorsen sammen med Helge Kjekshus. CD’en fikk strålende kritikker i The Gramaphone, the Strad og Musikal Opinion!
Sammen med gitaristen Martin Haug dannet hun i 1997 duoen A Corda. Duoen har siden gitt en rekke konserter i inn-og utland og spilt inn 4 CD ’er. Fra 2007-2009 mottok de som eneste duo ensemblestøtte fra Norsk Kulturråd. Birgitte Stærnes er kunstnerisk leder for Johan Halvorsen Musikkfest.
Konserten er støttet av Norsk Kulturråd og Norsk Komponistforening
Billetter

Billetter på TicketCo og i døra, dørene åpner 19:00. Servering før konserten og i pausen.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 19.30 Inngang 300,-/150,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401