Gamle Raadhus Scene

The Monday People – Julekonsert 2016 kl 17.00

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Kom, ta deg en juleøl og nyt alt fra stemningsfulle juleklassikere til poplåter, i både tradisjonelle og nye musikalske arrangementer, krydret med humor og noen koreografiske krumspring. Og alt er selvfølgelig helt a cappella!

The Monday People består i dag av åtte sangere, alle utdannet innen musikk og teater: Anders Rydning, Anne Kine Lien, Kristine Kjøge, Lars Martin Sundell, Preben Moseid, Simen Gloppen og Stine Aspebakken Linstad.

Om Musikk & Scenehuset

6. september 2014 arrangerte Opera til folket vår første Lørdagsopera i Musikk & Scenehuset. Nå starter femte sesong i dette flotte lokalet, som vi får leie av Kulturetaten. Det vil også bli arrangert mange andre konserter i huset fremover. Følg med på husets egen hjemmeside, www.scenehus.no. Her legges det fortløpende ut hva som skjer. Musikk & Scenehuset er lokalisert i et av Oslos eldste hus og er dermed et av Oslos eldste kulturhus. Flygel har vi kjøpt inn. I baren er det mulighet for å kjøpe noe godt å drikke. Det er lov å ta drikke med inn på konserten. Stemningen pleier å stå i taket i de vakre lokalene som er litt slitne, men veldig sjarmerende. Vi anbefaler også å ta en tur ned i Gamle Raadhus Restaurant i 1. etg. etter Lørdagsopera for et bedre måltid. For bordbestilling: 22 42 01 07

VELKOMMEN

Bruksanvisning for billettbestilling:

Velg hvor mange billetter du skal ha i nedtrekksboksen under antall og trykk på «kjøp billett».
Deretter kommer en meget enkel registrering (Du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der trenger du kodebrikken til banken din.
Du trenger ikke kodebrikke dersom du bestiller via nettbrett eller telefon.
Hvisdu ikke får til å bestille billetter via TicketCo, send oss en mail til: info@operatilfolket.no

Tid 17.00 Inngang 250,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401