Gamle Raadhus Scene

TØRST AV ALT – en cabaret om alkoholen og livet

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Hvorfor drikker vi? Hvordan drikker vi? Er det bra eller dårlig for oss?

I denne humoristiske, musikalske cabareten tar Hanne T. Asheim utgangspunkt i sitt eget forhold til alkohol, som vintørst kvinne i 40-årene. Gjennom komiske og lyriske cabaretviser dykker hun ned i både samfunnsspørsmål og selvransakelse. For hvorfor er det så vanskelig å begrense seg? Og bør hun slutte å drikke?

Hanne T. Asheim er en kritikerrost tekstforfatter og komponist. Hun har skrevet for mange av våre største humorartister, og blant annet vunnet Komiprisen i kategorien «Årets nummer». Hun er lidenskapelig opptatt av cabaret-sjangeren, og av å skape underholdning med kvalitet og noe på hjertet.

«Tørst av alt» er hennes andre solocabaret.

Regi: Philipp Stengele. Forestillingen er støttet av Revyforfatterfondet og TONO-stipendet.
Foto/plakat: Jonas Jeremiassen Tomter

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom TicketCo. Dersom det er utsolgt, send oss en sms samme dag på nr. 95 23 24 01, så kan det være vi finner plass til deg likevel.

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania Torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Bruksanvisning for billettbestilling:

Når du har kommet inn på siden til TicketCo, velger du først antall billetter, deretter trykker du på den gule knappen hvor det står «BESTILL».
Deretter trykker du «FORTSETT». Du kommer nå til en meget enkel registrering (registrer kun ett navn på alle billettene, på den måten vet vi hvem som kan sitte sammen).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID for å få betalt.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til:  info@operatilfolket.no

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Tid 19.00 Inngang 250,-/ 200,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401