Gamle Raadhus Scene

Victor Prada (The Roaming Electron) piano concert

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Victor Prada er pianisten og komponisten bak The Roaming Electron. Musikken hans kommer fra en ubetinget kjærlighet til film og et behov for å fylle verden med vakker musikk. Og det gjør han: sette musikk til filmer som ennå ikke er spilt inn, til hverdagslige øyeblikk og til dype følelser. Hans komposisjoner henter inspirasjon fra jazz, minimalisme, klassisk, postrock og filmkomponister… men det kan ikke klassifiseres i noen spesifikk stil, fordi musikken hans er fri.

Covid-19

Vi minner om at dersom du skulle ha forkjølelsessymptomer, ber vi deg holde deg hjemme.
Har dere spørsmål, ring daglig leder Gjøril Songvoll på mobil: 95 23 24 01

Billetter

Billetter kjøper du lettest ved å bestille gjennom Tikkio. Dersom det er utsolgt, send oss en sms på 95 23 24 01, så kan vi nok hjelpe deg.

(Det er også mulig å kjøpe billetter i døra, forutsatt at det ikke er helt utsolgt!)

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Kart

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Tid 19.00 Inngang 150,-
Gamle Raadhus Scene
Christiania Torv 1
Oslo 0157, Norge
+47 952 32 401