Gamle Raadhus Scene

Berit Billingsø

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Berit Billingsø er en ung og allsidig pianist med mastergrad fra Norges musikkhøgskole. Hun har også studert ved Sibelius-akademiet i Helsinki (Finland), og gjennomførte høsten 2011 et studieopphold i Berlin (Tyskland).
Billingsø er ettertraktet både som solopianist og kammermusiker, og driver en bred frilansvirksomhet. Hun er repetitør ved Norges musikkhøgskole og akkompagnatør ved Barratt Due musikkinstitutts nysatsning «Musikk på Majorstuen». Hun arbeider mye med opera, blant annet gjennom Opera Østfold. Hun har opptrådt på Oslo Griegfestival og Kirsten Flagstad Festival, og spilt på viktige konsertarenaer som Universitets aula og Den Norske Opera & Ballett i Oslo. Av priser og utmerkelser kan nevnes RWE Dea og Norges forskningsråds musikkstipend 2011, stipend fra Sparebanken Hedmarks kunstfond 2015, 2013 og 2011 og publikumsprisen i konkurransen Toneprisen 2007.
Bjarne Magnus Jensen
FORRIGE
Roald Harr
NESTE