Gamle Raadhus Scene

Bo Elley

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Bo Elley har vært ansatt i Operakoret siden 2007. Han er fra Danmark og har sin musikalske bakgrunn fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Operaakademiet i København, samt studier med Lars Waage, Kirsten Buhl og Tonny Landy.

Hans solisterfaring inneholder roller som Sarastro i Tryllefløyten med Odense Symfoniorkester, Rocco i Fidelio samt Snug i Brittens A Midsummer nights dream på det Kgl Teater med Operaakademiet. Han har ved fere anledninger sunget rollen som Commendatore i Don Giovanni blant annet ved Nasjonaloperaen. Videre på sitt repertoar har han roller som Doctor i Macbeth, Doctor i Hauglands Rebekka, Crespel i Hoffmans eventyr, Sparafucile i Rigoletto, Munk i Don Carlos, Osmin i Bortførelsen fra Seralliet og Don Basilio i Barberen i Sevilla. I hjemlandet Danmark er han også kjent som en dyktig fortolker av danske sangskatter.
Donald Maxwell
FORRIGE
Johan Olsson
NESTE