Gamle Raadhus Scene

Carla Fernàndez Boix

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Musikk har ttt den katalanske pianisten Carla Fernàndez Boix gjennom mange land i Europa. Carla trives med kombinasjonen av soloarbeid, kammermusikk og samarbeidet med andre kunstuttrykk i ulike sejangere. For øyeblikket uforsker hun sin lidenskap for opera og studerer som operarepetitør ved Norges musikkhøgskole i Oslo.

Carla har opptrådt på arenaer som Lindemansalen i Oslo, Bridgewater Hall i Manchester, Southbank Centre i London og Philharmonie Luxembourg. Hun har spilt på fesivaler som Didsbury Coffee Concerts i Manchester, Cultuur Tijdens Het Middaguur i Breda, Piano City Milano, Concerts d’été en Vieille-Ville i Genève, Grieg i Bergen og Festreeval i Luxembourg. Carla har vært medlem av Académie Musicale de Villecroze, hun har jobbet som frilans akkompagnatør ved Royal Northern College of Music og siden 2019 er hun en av akkompagnatørene ved Voksenåsen Summer Academy i Norge. I 2020 startet Carla prosjektet Opera in a Nutshell, med sikte på å tilby korte versjoner av operaer for å kunne gjøre dem tilgjengelige for forskjellige publikum og arenaer.

Carla oppnådde en master i akkompagnement og kammermusikk ved Norges musikkhøgskole, en master i soloutøvelse ved Royal Northern College of Music i Manchester, og en Bachelor of Music ved Het Utrechts Conservatorium, Nederland.

Fremtidige prosjekter inkluderer opptredenen av Schumanns pianokonsert med Solihull Symphony Orchestra, som hun allerede har fremført Tchaikovsky pianokonsert nr. 1 og Rachmaninov klaverkonsert nr. 2. med.
Anton Dymkov
FORRIGE
Eva Langeland Gjerde
NESTE