Gamle Raadhus Scene

Dorina Komani

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Dorina Komani har grunnutdannelsen sin fra «Liceu Artistik Jordan Misja» i Tirana og bachelor og mastergrad fra Norges musikkhøyskole. Der hadde hun professorene Leif Ove Andsnes og Håvard Gimse som lærere.
Hun har vunnet en rekke pianokonkurranser og vært solist med bl.a. Trondheim Symfoniorkester, Oslo Symfoniorkester og c/o chamber orchestra. Dorina er en ettertraktet kammermusiker og har spilt med noen av landets beste instrumentalister som Guro Kleven Hagen og Eivind Ringstad. Hun har spilt på flere festivaler bl.a. Norsjø kammermusikkfest, Festspillene i Nord-Norge, Oslo Operafestival og Timanifestivalen. Hun har også turnert i bl.a. Tyskland og Spania med musikere som Paula Cuesta, Trond Halstein Moe og Ingegjerd Bagøien Moe.
Dorina har spilt med mange av landets fremste sangere som Thomas Ruud, Caroline Wettegreen og Ivi Karnezi og hun har vært repetitør ved RingsakerOperaen i Perlefiskerne (2018), Barberen i Sevilla (2019), Trollmannen fra OZ (2020) og Der Freischütz (2021). Dorina har også vært repetitør under Oslo Operafestival i The Life to Come (2017), Don Giovanni (2018) og La bohème (2019).
Dorina er utdannet Timanilærer og samtidig jobber hun som frilans pianist.  Hun spiller bl.a. til Eurytmi ved Oslo By Steinerskole.Victoria Randem
FORRIGE
Christina Thingvold
NESTE