Gamle Raadhus Scene

Elisabeth Lund Tomter

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Elisabeth Lund Tomter er en 22 år gammel bratsjist fra Oslo. Hun startet tidlig å spille fiolin og da hun var 14 år begynte hun å utforske bratsjen ved siden av. Siden la hun fra seg fiolinen og viet seg helt til bratsjen. I årene fra 14 til 19 gikk på hun på Unge Musikere hos lærere Bjarne Magnus Jensen og Morten Carlsen, ved talentutviklingsprogrammet på Norges musikkhøgskole. I dag, studerer tar hun bachelorgrad der, hos Peter Herresthal.

Elisabeth har opptrådt som solist med Oslo symfoniorkester, Foss kammerorkester og Vivaldiorkesteret. Hun har bred kammermusikkerfaring og har spilt mye av repertoaret på konserter på blant annet Theatre de la ville i Paris og på Moritzburg Festival Academy. Hun har også spilt i Kringkastingsorkesteret på konserter og turneer rundt i Norge. I 2021 spilte hun i verdenspremieren på Flagstad – The Opera av Ketil Bjørnstad og Einar Bjørge i Hamar kulturhus i regi av Opera til folket. Denne forestillingen er også gitt ut på CD/DVD hos SIMAX Classics.
Olav Leden Nytrøen
FORRIGE
Martin Enger Holm
NESTE