Gamle Raadhus Scene

Gunda-Marie Bruce

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Gunda-Marie Bruce er født og oppvokst i Oslo. Hun har utdannet seg ved Barratt Due Musikkinstitutt hos professor Anne Nyborg og studerer nå på Masternivå ved Operahögskolan i Stockholm. Hennes sangpedagog er Anita Soldh.

Under våren synger Gunda-Marie Adèle i Flaggermusen, Zerlina i Don Giovanni, Giulietta i I capuleti ed i Montecchi og 1.dame/ 1.gutt i Tryllefløyten under produksjoner på Operahögskolan.Til høsten har hun fått praksisplass på Den Kungliga Operan i Stockholm hvor hun synger Chloë i Tjajkovskijs opera Pique Dama.

Gunda-Marie har bred konserterfaring og blant hennes seneste oppdrag kan nevnes Mendelssohns Paulus, Händels Messias och Haydns Missa Sancti Hieronymi. Hun samarbeider også tett med Det Akademiske Kapell i Uppsala og har den siste tiden gjennomført en rekke konserter sammen med orkesteret.

Gunda-Marie ble nylig utnevnt til Anders Wall-stipendiat og høsten 2008 ble hun tildelt S:t Eriksordens stipendium.
Gro Bente Kjellevold
FORRIGE
Hallvar Djupvik
NESTE