Gamle Raadhus Scene

Gunnar Andor Nieland

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Gunnar Andor Nieland har gått på musikk, dans og dramalinjen på Stange vgs. Her studerte han musikk med klassisk sang som hovedfag med sangpedagog Espen Flod i 3 år.
Han kom så inn på Universitetet i Stavanger, avdeling for kunstfag på klassisk sang under 1. amanuensis Bettina Smith. Der fullførte han sin 4-årige bachelorgrad i klassisk sang med integrert ppu våren 2012. I løpet av det siste året har Nieland hatt et semester på Mozarteum i Salzburg under professor Mario Diaz.

Gunnar Andor Nieland har deltatt på Kirsten Flagstadfestivalen i alle seks årene festivalen har eksistert. Der har han blant annet gjort Dulcamara i Elskovsdrikken (2011), holdt flere konserter og deltatt på workshop med Elizabeth Norberg-Schulz. Han har sunget en rekke konserter i Rogaland , blant annet Förklädd Gud med Jæren Symfoniorkester og Operakafé i Sandnes Kulturhus. Utover dette har han vært engasjert til private arrangementer som begravelser, bryllup og julebord.

 
Ingeborg Christophersen
FORRIGE
Trond Halstein Moe
NESTE