Gamle Raadhus Scene

Lise Granden Berg

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Lise Granden Berg studerte sang og kammermusikk hos ved Musikkonservatoriet i Trondheim, og fortsatte siden sine studier ved Operahøgskolen i Oslo.

Siden hun ble uteksaminert i 2008 har Lise gjort flere store roller på scenen, bl.a. Violetta i La traviata, Musetta i La Bohème, Miss Wordsworth i Albert Herring, Pamina i Tryllefløyten, Marguerite i Faust, Antonia i Hoffmanns eventyr og tittelrollen i Suor Angelica. Hun har sunget ved Den Norske Opera & Ballett, Agder Teater, Operaen i Kristiansund, Ringsakeroperaen, Oslo Operafestival og Steinvikholm musikkteater, og har i tillegg gjort mange konsertopptredener og recitals rundt om i Norge.

Lise har gjort sopranpartiene i en rekke kirkemusikalske verk, som Ein Deutches Requiem av Brahms, Juleoratoriet av Bach og Requiemene av Mozart og Faure, og har også urframført og medvirket som solist på innspillingen av Magnificat av Kim André Arnesen. Hun har også en stor forkjærlighet for romansekunsten.
Lina Johnson
FORRIGE
Mads Wighus
NESTE