Gamle Raadhus Scene

Margrethe Strømmen Fredheim

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Sopranen Margrethe Fredheim er utdannet ved Manhattan School of Music, Kunsthøgskolen i Oslo og Norges Musikkhøgskole. De viktigste operaroller inkluderer Marguerite i Faust av Gonoud ved Manhattan School of Music`s Opera Studio, Erste Dame i Mozart`s Tryllefløyten ved Tuscia Operafestival i Italia og rollen som Sister i den svenske komponisten Mikael Karlsson`s nyskrevne verk Decoration. Hun har opptrådt som solist med Cäciliaforeningen, Uranienborg Vokalensemble, Musikkhøgskolens kammerkor og Sandefjord kammerkor hvor hun har fremført oratorierepertoar som inkluderer Händels `s Messias, Brahms` Ein Deutches Requiem og Bachs Juleoratoriet.

Sommeren 2014 debuterte hun på Den Norske Opera som Woglinde i Das Rheingold med LidahlNorth Summer Workshop og på Oscarsborg Operaen som Grevinne Ceprano i Rigoletto. Høsten 2015 debuterer hun som Norina i Don Pasquale med Opera Rénnes i Frankrike.
Stefan Ibsen Zlatanos
FORRIGE
Kjetil Støa
NESTE