Gamle Raadhus Scene

Stina Steingrim Levvel

Velkommen til Gamle Rådhus Scene og Opera til Folket. Opera til Folket sin nettside er for tiden under oppdatering, og i mellomtiden publiseres våre konserter her på scenehus.no.

Stina Steingrim Levvel er født og oppvokst i Fredrikstad og startet sin musikkutdannelse ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Hun har en mastergrad i utøvende musikk fra Norges Musikkhøgskole og en master i opera fra Hochschule für Musik und Theater i Leipzig, Tyskland.

Stina har tolket mange store og små roller både i Tyskland og her hjemme, blant annet Lady Billows i Albert Herring av Britten, Rosalinde i Flaggermusen av J. Strauss, Wellgunde i Wagners Rhingullet, Første Dame og Andre Dame i Mozarts Tryllefløyten, Verily i The life to Come av Louis Mander og Stephen Fry, Nedda i Leoncavallos Pagliacci og Lisa i Spardame av Tjaikovskij. I tillegg er Stina involvert i en meget populær barneoperaforestilling i regi av Opera til folket og er mye brukt som konsertsolist. For mer info om Stina: http://www.stinalevvel.com/
Espen Solsbak
FORRIGE
Siri Schmidt Lindgaard
NESTE